Tel/Fax : +31(0)513-542606 E-mail : burgseeli@hetnet.nl

cartoon1

XANDA OCTAVIA VOM BURGSEELI ( BS )

Klik om te vergroten


Geboren: 12 augustus 2001 † maart 2012

imageimage

OCTAVIA en haar familie


"Octavia is als pup in ons gezin gekomen, als onze eerste hond, en wat hebben we veel van haar geleerd: We zijn iedere dag weer dankbaar dat dit prachtige wezen ons leven is komen verrijken!

Samen met onze andere 2 Berner Sennern, haar grote en trouwe vriendin Arwen (2003, een dochter van Mozart en Xena) en "kleine" Mairle (2008, een dochter van Fryslân en Maieli) zorgt Octavia als opper -moeder voor alles en iedereen. Of het nou gaat om de 5 poezen, of de drie ganzen, of de kippetjes en haantjes, als er ruzie is grijpt Octavia in. En wat is ze blij als onze drie inmiddels grote en uitgevlogen zoons weer thuis komen, dan is het echt feest!

Octavia bekijkt de wereld tegenwoordig wel veel vanuit de luie bank of het bed van de baasjes, en gelukkig houdt ze goed de tijd bij want 2 x per dag moet er toch een beetje op tijd gewandeld worden. Octavia is een bijzonder zorgzame en intelligente hond die graag wil dat alles goed geregeld wordt. En als er iets "mis" is, laat ze dat luid en duidelijk horen. We hopen dat ze bij ons op de grote woonboerderij in Siegerswoude nog jaren voor alles en iedereen zal zorgen !"

Hans & Gerlinde

OCTAVIA is een kind van

HOT SHOT VOM BURGSEELI & AEBI VOM TSCHENTENBACHAlle rechten voorbehouden aan Vom Burgseeli | Website ontwerp en realisatie: logo_moei_green